Perslucht installaties

Voor de installatie, uitbreiding of optimalisatie van uw persluchtinstallatie of compressor kunt u een beroep doen op onze kennis.

Wij plaatsen en onderhouden uw perslucht- of gasnet.

Hierbij werken we voornamelijk met het Airnet systeem van Atlas Copco en de profielbuissystemen van Teseo

Airnet is een zeer effectieve oplossing voor uw lucht- of gasnet. De snelle en gemakkelijke installatie zorgt ervoor de u uw bedrijfsvoering in een recordtijd kunt voortzetten.

Airnet is lekvrij en corrosie vrij met een 10 jaar garantie op leidingen en appendages.

AIRnet, SNEL, EENVOUDIG EN BETROUWBAAR

Als u kijkt naar uw totale bedrijfskosten, dan is het Airnet leidingnetsysteem de beste investering die u kunt doen. Het systeem is speciaal voor duurzaamheid ontworpen. Materiaal- en productontwerp, installatie- en onderhoudskosten, flexibiliteit en veiligheid; zij zijn allemaal van invloed op uw totale bedrijfskost en de efficiëntie van uw productie.

Met een persluchtinstallatie van Airnet blijven uw energiekosten laag, De leidingen en naadloze verbindingen van Airnet hebben een superieure afdichting ter voorkoming van lekkage en om wrijving tot een minimum te beperken. Dit voorkomt drukval, bespaart energie en draagt bij aan de duurzaamheid van uw productie.

Een persluchtinstallatie van Airnet ondersteunt de dynamiek van uw bedrijf. Het uitgebreide productassortiment geeft u de flexibiliteit om het systeem te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Het kan in een mum van tijd worden aangesloten op elk bestaand netwerk. Bovendien biedt de modulaire technologie u het voordeel dat uw netwerk kan worden aangepast/uitgebreid zonder dat uw productie wordt verstoord. Airnet is de toekomstbestendige oplossing!

De HBS van Teseo iss een modulaire aluminium geëxtrudeerde profielbuis, waarmee persluchtleidingen of leidingen voor transport van andere ongevaarlijke gassen onder druk, op een snelle, veilige en functionele manier aangelegd kunnen worden.
Dankzij de snelle montage van uitlaatplaten en eindstoppen, is het mogelijk op ieder moment de installatie gemakkelijk en veilig aan te passen of uit te breiden.

Het systeem bestaat hoofdzakelijk uit profielbuizen van geëxtrudeerd aluminium met diverse diameters. De diverse profielbuizen worden door middel van een lengte-, knie- of T- koppeling met elkaar verbonden waarbij rubber O–ringen voor een lekvrije afdichting
zorgen.
Een breed assortiment van uitlaatplaten met aansluitingen van 1/8” tot 1”1/2, eindstukken met schroefdraad in verschillende uitvoeringen en maten, onderdelen, bevestigingsbeugels etc. maken het systeem uitzonderlijk flexibel.


Neem gerust een kijk op onze projecten pagina om het resultaat van onze aanpak te ontdekken.


Terug naar boven