Uitbreiding productie

Locatie
Alu Trailer Doornik
Categorie
Installatie

Op vraag van de klant werd het elektriciteit, perslucht en gasnetwerk verder uitgebouwd voor de uitbreiding van hun productiecapaciteit.

Er werd gekozen voor kabelladders van OBO met een overspanwijdte van 6 meter. Dit zorgt voor een snelle installatie van de ladders door de minimale hoeveelheid aan bevestigingen op de muur.

Tevens werd dit gecombineerd met de installatie van het perslucht netwerk en de uitbreiding van de gasleidingen voor lastoestellen.

De persluchtbuizen werden gemonteerd onderaan de kabelladders, de gasleidingen in het steeldeck. Dit zorgt voor een éénmalige snelle installatie van zowel elektriciteit, perslucht en gas.

Voor de elektriciteitsvoorzieningen werden verdeelkasten gemaakt per werklocatie, dit met het nodige vermogen en aansluitingen voor lastoestellen en werkmateriaal.

Bijkomende verlichting was nodig om het juiste aantal lux (verlichtingssterkte) te garanderen.

De Philips Maxos Led verlichting (http://www.lighting.philips.be/prof/armaturen-voor...) werd hiervoor geselecteerd, dit voor zijn hoge lichtopbrengst, minimale installatietijd en minimum aan verbruik.

Dit alles resulteert in een totaalinstallatie van de technieken nodig voor de opstart van de nieuwe productielijn.

Bovenstaande foto's geven een indruk van het project en afwerkingsgraad van onze installatie's.


Terug naar boven